P veg hard ukuran kapsul 0

Short Description:

Description: Hydroxypropyl methl Selulosa kapsul kosong minangka kapsul tanduran anyar, karo pembubaran luwih, toleransi dhuwur asor, uap kurang liwat jumlahe etc, lan karo sumber unik, teknologi diwasa lan macem-macem kauntungan technical, kanggo industri preparation menehi papan pangembangan luwih gedhe. A: Products Natural HPMC sayur-sayuran kapsul P basa HPMC lan saka sayur-sayuran alam fiber.HPMC kapsul kosong sing dikenali déning akèh negara minangka alterna sayur-sayuran bener ...


Detail produk

Tags Product

Description:              

Hydroxypropyl methl Selulosa kapsul kosong minangka kapsul tanduran anyar, karo pembubaran luwih, toleransi dhuwur asor, uap kurang liwat jumlahe etc, lan karo sumber unik, teknologi diwasa lan macem-macem kauntungan technical, kanggo industri preparation menehi papan pangembangan luwih gedhe.

A: Products Natural

HPMC sayur-sayuran kapsul P basa HPMC lan saka sayur-sayuran alam fiber.HPMC kapsul kosong sing dikenali déning akèh negara minangka alternatif sayur-sayuran sing sah kanggo kapsul gelatin. HPMC kapsul P vegetarian non-beracun.

B: stabilitas

HPMC sayur-sayuran Capsule cocok kanggo produk sing hydroscopic. The HPMC kapsul P tetep non-brittle lan stabil malah Kelembapan iki digunakke dening isi tingkat kanggo banget kurang. Iku kendaraan layang banget kanggo isi hydroscopic.

C: Run-kemampuan lan mathuk

HPMC kapsul sayur-sayuran sing minangka tahan lan fleksibel minangka kapsul gelatin, mbukak uga banget ing kabeh merek saka kacepetan dhuwur mesin encapsulation otomatis (liwat 99.9%).

D: consistence

Munculé lan paramèter technical saka kapsul P HPMC kita punika cocok sanget saka perangan kanggo perangan, lan sing padha kanggo kapsul gelatin kualitas dhuwur.

Keterangan :

mode

Diameter njaba

(Mm)

Length (mm)

± 0,4

Dikunci Length (mm)

± 0,5

Prabédan bobot

(Mg)

000 #

Cap

9.80-9.90

13,10

25,7

± 10

Body

9.44-9.54

22.00

00 #

Cap

8.50-8.60

11,80

23,4

± 8

Body

8.15-8.25

20,20

0 #

Cap

7.61-7.71

10,90

21.7

± 6

Body

7.30-7.40

18,60

1 #

Cap

6.90-7.00

9,80

19,3

± 5

Body

6.61-6.69

16,50

2 #

Cap

6.32-6.40

9.00

17.8

± 4

Body

6.05-6.13

15.30

3 #

Cap

5.79-5.87

8.10

15.7

± 3

Body

5.53-5.61

13,60

4 #

Cap

5.28-5.36

7,20

14.2

± 3

 

Body

5.00-5.08

12,20

5 #

Cap

4.87-4.95

6,40

11,2

± 3

Body

4.56-4.64

9,20


Proses produksi
:

图片 1

packing

PE tas + Aluminium foil tas + Six Papan umpluk lumahing + Carton (size: 56 * 44 * 74cm)

Size

Quantity

00 #

70.000 pcs / CTN

0 #

100.000 pcs / CTN

1 #

140,000 pcs / CTN

2 #

160,000 pcs / CTN

3 #

200,000 pcs / CTN

4 #

300,000 pcs / CTN


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!