блог

  • Време: 2018/09/26

    Од растително врз основа капсули или направени од хидроксипропил метилцелулоза HPMC или, што е полу-синтетички инертен материјал се состои од прочистена вода и растителни влакна-или целулоза. Ова го прави капсула на зеленчук 100% растителна основа, не се токсични, 100% животно-слободен, Кошер, Халал и вегетаријанска. Тоа е, исто така, п ...Прочитај повеќе »

WhatsApp Онлајн Chat!